17.11.2021  |  Dining  |  Table top

Fordi der altid er noget at skåle for

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu er der igen nyheder i ROCKS’ kollektion af eksklusive glas i blyfrit krystal. Denne gang føjer vi champagneglas til serien og et charmerende twister-glas med letbuet bund til f.eks. rom eller blot et glas vand.

Champagne bør serveres med stil. Så skænk den i de smukke nye champagneglas fra Zone Denmarks kollektion ROCKS. De elegante, mundblæste glas har et højt, slankt bassin, så du kan nyde synet af de sprælske bobler. 

De får selskab af det nye twister-glas – et lavt glas, der overrasker med sin buede bund, som let drejer på bordet. Og bare rolig – det vælter ikke, men det er svært at holde fingrene fra. Brug det til fx rom, cocktails eller som vandglas.

Begge er designet af Mavro//Lefèvre i samme fine formsprog, som seriens øvrige glas. Champagneglassene fås i æsker med fire stk., men der er tre twister-glas i en æske. Og man kan jo altid finde en anledning til at skåle! 

Om ROCKS 

Med ROCKS kommer cocktailbarernes stjernestunder til dig med ultralækkert design til din private vin- og cocktailbar. Invitér det gode selskab, og lad ROCKS skabe stemningen med nye farver, former og originale detaljer, der begejstrer både den kritiske bartender og den kræsne designelsker. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere