13.04.2015  |  Interior  |  Bad

Forårsstemning på badeværelset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med længsel venter vi på foråret, og nu er det her endelig - og vi kan slet ikke vente med at sprede forårsstemning i hvert et rum.

Med få virkemidler kan du puste forårets farver og lethed ind på dit badeværelse. I Södahls nye kollektion finder du både lækre tekstiler og trendy interiør

Smukke håndklæder i det pastelfarvede univers er næsten et must og passer flot sammen med  Marble Me sæbeskumpumpen i marmor.

Serien Zen Basket er designet af rå reb, som fletter sig sammen og danner kurvene. Brug dem til ekstra håndklæder, badesalte, vaskeklude og magasiner. De bløde, feminine former, og det maskuline reb giver Zen et meget moderne og lækkert look, som vil klæde ethvert badeværelse.

En anden nyhed til badeværelset er serien Room fra Södahl, der består af helt enkle, cool og maskuline hylder. Brug dem til dufte, æsker med vatpinde og lågkrukker med hårelastikker eller placer en gammeldags barberkost herpå, og brug hylderne til at skabe lige den stemning på dit badeværelse, som du ønsker.
 

Tags: F&H A/S

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere