26.03.2021  |  Interior  |  Design

Forårsfornemmelser

På æstetisk vis visualiserer kunstrykket Mushroom & Blueberries fra Missemai den sprøde stemning, der spirer i denne tid. Kærlighed til botanik, natur og perfekt formede svampe er inspirationen bag den lille poetiske krans. 

Tekstildesigneren Mia-Louise Mailund Smith bringer med sin finurlige naturinspirerede streg stemningen inden for i indretningen.

Kunstrykket er udført i blæk og akvarel, som gengives elegant i et sofistikeret giclée tryk på 300 grams Hahnemühle-papir.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere