30.11.2021  |  Interior  |  Accessories

Fnugfri forførelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zone Denmark lancerer nu en effektiv fnugrulle, som er så lækkert designet, at den gerne må stå fremme i entréen.

I’ll remove every lint and fluff

– and put a smile on your face.

Kom velklædt ud af døren med den nye fnugrulle fra Zone Denmarks SINGLES kollektion. Rullen fjerner hår og fnug effektivt og kan også bruges til at fjerne hår og overfladesnavs fra tekstilmøbler.

Stil den fremme i entreen, og kom fnugfri ud af døren – og ha’ også gerne én stående ved garderobeskabet, så du hurtigt kan friske tøjet op. 

Rullens papir rives af efterhånden, som den anvendes, og ekstra ruller kan købes separat. Den kan anvendes til de fleste refills, men Zone Denmark tilbyder selvfølgelig også ekstra ruller med hele 90 lag, så du får lidt flere fnugfri dage før næste skift.

Fnugrullen fås i Black, Warm Grey, Elm Green og Cocoa Brown, så der er også én, der passer til din indretning.  

Om SINGLES

SINGLES er en kollektion af flirtende design, skabt af Zone Denmark i samarbejde med innovative danske designere. Det er nyfortolkninger af velkendte produkter, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – hvor de vil charmere sig ind hos dig, der elsker stærkt og forførende design. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere