28.02.2023  |  Interior  |  Design

Flyvefærdig farve

Kay Bojesens sangfugle er en højtflyvende og højt elsket del af arven efter den legendariske træsmed - og sidste år gav Kay Bojesen Denmark designhistorien ny luft under vingerne med lanceringen af "Årets Sangfugl". 

Konceptet inviterer Bojesen-fans til at stemme om farvepragten på sæsonens sangfugl, som i limited edition og med årstal på halefjerene er et must for samlere samt en moderne måde at interagere med de danske designikoner. 

2023 fløj Årsfuglen Jackie med sejren og et stort antal stemmer og lander nu i sangfuglefamiliens stamtræ med krop i pastel lilla og næb i uimodståelig blød beige.

www.kaybojesen.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere