08.11.2021  |  Dining  |  Table top

Flotte modeller med runde former fra Lyngby Glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Trods sine bløde, rundede former har serien Palermo fra Lyngby Glas masser af kant. Det kommer til udtryk i alt fra den eksklusive guldkant til det riflede look, der på samme tid giver glassene et vidunderligt vintagelook og moderne designkant.

Masser af stil med et elegant glimt i øjet. Det er indbegrebet af Palermo-serien fra Lyngby Glas, der med sit raffinerede, riflede design løfter enhver drink til også at være en æstetisk nydelse. Nu lanceres tre nyheder i serien, nemlig et nyt Gin & tonic-glas, et nyt cocktailglas samt en smuk Palermo-karaffel.

Smagfulde tilføjelser

Soda, saft eller perlende mineralvand med et par isklumper. Den nye Palermo-karaffel klæder det hele og præsenterer flot sit indhold, uanset om den står på terrassen en varm sommerdag eller som en smuk tilføjelse til middagsbordet en hyggelig vinteraften.

For som også de øvrige Palermo-varianter reflekterer karaflens fine facetter lyset og glassets indhold og understreger dermed på elegant vis det smagfulde udtryk.

Drinks eller desserter

De stilfulde glas er i sig selv en nydelse, som desuden rummer masser af muligheder for at servere skønne fristelser. Iskolde drinks, flotte cocktails eller anretning af super lækre desserter – Palermo-glassene er perfekte til det hele.

Det nye Palermo Gold Gin & tonicglas rummer 65 cl, mens det nye cocktailglas rummer 31,5 cl.

Tags: F&H A/S

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere