20.04.2022  |  Kitchen  |  Tekstiler

Flotte forårsfarver fra Bastian

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi går mod lysere tider. Solen står allerede lidt tidligere op, og går lidt senere ned. Snart står den på forårsrengøring, og Bastian har lige de lækre tekstiler, der skal til for at give køkkenet et løft.

Uanset om man er til helt nye farver eller mere klassiske kulører.

Forår er liv, lys og nye begyndelser, og det gælder også i hjemmet. Forårsrengøring handler nemlig ikke bare om at få skuret gulvet godt og fjernet støv og spindelvæv fra krogene, det handler også om at friske hjemmet op. Bastians forårsunivers tilbyder masser af godt, basalt køkkenudstyr, der nemt og enkelt puster nyt liv i køkken-alrummet.

Romantisk forår

Der er både nyheder og nostalgi i luften, når Bastian lancerer lækre tekstiler i form af eksempelvis forklæder, viskestykker, grillhandske og grydelapper i smukke, bløde forårsfarver.

Dette forår kan man nemlig forkæle sit køkken og sig selv med funktionelle og flotte tekstiler i de nye, romantiske farver Ash Rose, Lavender Blue og Fungi Brown som bringer tankerne på gode, gamle dage i mormors køkken – og alligevel giver køkkenet et moderne løft.

Basale Bastianfarver

Er man mere til den helt afdæmpede, nordiske designstil, kan man naturligvis også få Bastians flotte tekstiler i basisfarverne sort, grafit, lys grå og olivengrøn – for et enkelt og elegant look.

Farven uanset er både Bastians design og kvalitet i top. Tekstilerne er produceret i 100% ren, ny bomuld og mærket med STANDARD 100 BY OEKO-TEX® - som garanterer, at tekstilerne er testet for skadelige stoffer.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere