23.05.2017  |  Business  |  Branchenyt

Fletmøbler fra Danmark hitter

Med millionoverskud i rygsækken opruster dansk firma nu i USA

Skandinavisk design fungerer over hele jordkloden for møbelfabrikken Sikane, der producerer havemøbler via selskaberne Cane-Line og Sika Design.

Firmaet har netop offentliggjort et millionoverskud og til trods for en lille nedgang vælger firmaet nu at opruste i USA, der snart skal overhale Tyskland som firmaets største enkeltmarked. I foråret har Sikane ligeledes etableret et datterselskab med eget kontor og lager i New York.

"Selvom vi har været i USA i mange år, så gør det bare en forskel at være rigtigt til stede. Vi deltager i mange flere messer og gør en masse ting. Tyskland er stadig vores største marked, men spørgsmålet er, om det bliver til næste år eller året efter, at USA bliver det største," udtaler Brian Djernes til Børsen.

Møblerne sælges nu på over 100 markeder og indbringer store overskud til ejerne. 

Cane-Line tjente sidste år 51 millioner kroner før skat - seks millioner under 2015-resultatet.

Søsterselskabet Sika-Design tjente knap 13 millioner kroner før skat - en forbedring på et par millioner kroner og selskabet Sikane har en egenkapital på 190 millioner kroner.

www.cane-line.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere