20.05.2020  |  Business  |  Branchenyt

Flügger: Danskerne pryder væggene med rolige nuancer

Flügger er ikke i tvivl. Når danskerne skal ud og finde inspiration til hjemmets vægge, er det naturlige og sarte farer, der hitter.

Hvilke farver er mest populære lige nu, når malerrullen skal svinges derhjemme? Ny købsstatisk fra Flüggers tonesystem har en klar melding: Danskerne er er særligt glade for grå, grønne og blå nuancer 

De mest solgte farver er en bred palette af de naturlige nuancer, som spreder sig fra helt lyse, støvede toner og over i de mørkere farver. 

“Mange er især glade for de mere dybe og mættede mørkeblå nuancer, specielt vores Oregon Grape no. 53 fra det stilhistoriske farvekort, vi udviklede sammen med Nationalmuseets Bevaring i 2014”, siger Ulla Matthiesen, head of communication i Flügger, og fortsætter: 

“De første ni pladser på vores tonesystems top-10 er alle lyse grålige og lyse blålige samt lyse grønlige nuancer, men Oregon Grape stryger ind på en 10. plads som den første mere markante farve af dem, vi blander mest i vores butikker”. 

Med de grønne nuancer er det også hele spektret, der bliver efterspurgt, hvor flere især vælger mere rolige varianter fra farvekortet. Til trods for deres afdæmpethed, giver nuancerne et markant andet udtryk, end det er tilfældet med hvide vægge, mener Ulla Matthiesen.  

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere