05.02.2021  |  Business  |  Branchenyt

Fiskars udvikler designarven med ny ansættelse

Fiskars Group har netop ansat danske Michael König i rollen som vicepræsident for design og produktudvikling for virksomhedens portefølje af design- og livsstilsbrands: Iittala, Royal Copenhagen, Wedgwood, Waterford, Rörstrand og Royal Doulton m.fl.

Rollen er ny i organisationen og definerer og varetager designvisioner samt forretningsudviklingen på tværs af gruppens brandportefølje. 

Koncernen fortæller, at Michael König skal lede processen med at bringe Fiskars Groups heritage designvirksomheder ind i fremtiden og styrke disses produktudvikling, så den fortsat appellerer bredt og dagligt vil glæde eksisterende og ikke mindst nye grupper af forbrugere. 

Michael vil også udforske nye cirkulære designløsninger i brandporteføljen for at forlænge oplevelsen af produkterne hos forbrugere.

“Godt design har holdt disse brands relevante igennem generationer. Jeg er stolt over at have fået muligheden for at være med til at udvikle arven og potentialet hos disse unikke brands, så de også forbliver relevante for kommende generationer”, udtaler den nye vicepræsident. 

Michael König bringer kompetencer inden for innovation og produktudvikling med til Fiskars Group efter en årrække i Bang & Olufsen, hvor han ledte det industrielle designteam og har tidligere også været beskæftiget inden for design research og brugerinvolvering. 

Michael tiltrådte stillingen i Fiskars Group d. 11. januar 2021.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere