01.01.2019  |  Business  |  Branchenyt

F&H overtager Villa Collection

I starten af december blev det offentliggjort, at Bovictus var erklæret konkurs og lige som juleferien satte ind i Danmark, blev det meldt ud at F&H nu overtager Bovictus’ tidligere brand Villa Collection.

Da F&H of Scandinavia 1. august købte brandet Zone Denmark af Bovictus A/S, var det bl.a. som led i at styrke eksporten, da mere end 60 % af afsætningen sker udenfor Danmark. Efter Bovictus’ konkurs 10. december er F&H blevet tilbudt at købe yderligere en del af aktiverne i konkursboet, og derfor overtager F&H nu også designbrandet Villa Collection.

”Endnu engang er det dels for at få ejerskab til en større del af værdikæden og dels for at styrke den globale eksport”, fortæller F&H’s administrerende direktør Knud Lomborg i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Villa Collection er et kendt og udbredt designbrand, hvor også mere end halvdelen af salget allerede sker uden for Danmark, og det passer derfor på den måde perfekt ind i vores vækststrategi”.

 ”Vores fokus er på i større grad at have ejerskab af de brands vi forhandler samt øge vores salg uden for Skandinavien. Det er på den baggrund, at vi har valgt at overtage alle aktiviteterne i Villa Collection med virkning allerede fra 21. december”, siger Knud Lomborg i pressemeddelelsen.

www.fh-as.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere