01.01.2019  |  Business  |  Branchenyt

F&H overtager Villa Collection

I starten af december blev det offentliggjort, at Bovictus var erklæret konkurs og lige som juleferien satte ind i Danmark, blev det meldt ud at F&H nu overtager Bovictus’ tidligere brand Villa Collection.

Da F&H of Scandinavia 1. august købte brandet Zone Denmark af Bovictus A/S, var det bl.a. som led i at styrke eksporten, da mere end 60 % af afsætningen sker udenfor Danmark. Efter Bovictus’ konkurs 10. december er F&H blevet tilbudt at købe yderligere en del af aktiverne i konkursboet, og derfor overtager F&H nu også designbrandet Villa Collection.

”Endnu engang er det dels for at få ejerskab til en større del af værdikæden og dels for at styrke den globale eksport”, fortæller F&H’s administrerende direktør Knud Lomborg i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Villa Collection er et kendt og udbredt designbrand, hvor også mere end halvdelen af salget allerede sker uden for Danmark, og det passer derfor på den måde perfekt ind i vores vækststrategi”.

 ”Vores fokus er på i større grad at have ejerskab af de brands vi forhandler samt øge vores salg uden for Skandinavien. Det er på den baggrund, at vi har valgt at overtage alle aktiviteterne i Villa Collection med virkning allerede fra 21. december”, siger Knud Lomborg i pressemeddelelsen.

www.fh-as.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere