16.01.2023  |  Business  |  Branchenyt

F&H A/S og Thuesen Jensen A/S fusionerer

Selskaberne F&H og Thuesen Jensen er med omgående virkning samlet under F&H Group A/S.


Fusionen kommer efter et udfordrende 2022, hvor der nu er fundet effektivisering ved at trimme organisationen.


F&H Group vil stadig være til stede med både salgs- og indkøbsteams i Glostrup, men nu med reference til hovedkontoret i Viborg.


Dermed er flere dobbeltfunktioner blandt sælgere, merchere og kundecenter blevet nedlagt, og der er opsagt 19 medarbejdere, og den hidtidige leder af Thuesens Jensen A/S, kommerciel direktør Martin B. Larsen, er samtidig blevet fritstillet.


Desuden er både indkøbs- og salgsorganisationen i F&H Group blevet omorganiseret, så de mange brands nu er opdelte i koncernens gennemgående koncept ’Kitchen, Living, Dining’.


For den samlede salgsorganisation fortsætter salgsdirektør Morten Hansen i en mere overordnet rolle, hvor alle landechefer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig og USA refererer til ham, mens salgscheferne er opdelte i de tre kategorier ’Kitchen, Living, Dining’.


På indkøbssiden vil kommerciel direktør Peter Axelsen have ansvaret for brands i Kitchen-kategorien, mens kommerciel direktør Kåre Dehn har det for Living- og Dining-kategorierne.
-PF

opdateres......

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere