14.11.2022  |  Business  |  Branchenyt

F&H Group planlægger nyt byggeri i Pårup

I 2025 flytter F&H sit Det nye 30.000 m2 store lager til Pårup i Ikast/Brande, I 2028 forventes administrationen og showroom flyttet. Flytningen sker som en konsekvens af, at F&H Group har pladsmangel – både i administration og showroom, men især på lagerkapacitet.

I dag har F&H lager på flere forskellige lokaliteter.

”De mange lagre giver os store omkostninger ved at flytte varer mellem lagrene, og vi modtager også årligt mere end 1.800 store lastbilcontainere primært fra Aarhus Havn. Derfor har vi behov for at have alt samlet, og ikke mindst en virkelig god infrastruktur” fortsætter CEO i F&H, Knud Lomborg, der slår fast, at man med den nye placering kommer tættere på både motorvejsnettet og Aarhus Havn”.

F&H omsatte i 2021 for mere end 1,3 mia. kroner på en lang række kendte brands inden for isenkram og boliginteriør. Der er i alt ca. 425 ansatte.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere