01.06.2021  |  Dining  |  Table top

Festlig sommer

Tilbage i december 2020 tog Marie Graff til Prag, hvor hun testede nye teknikker hos sine trofaste glaspustere. Med sig havde hun en idé til et nyt, spædende design, som skulle vise sig at afføde et helt nyt produkt og farveunivers.

Kodanska lancerer nu den nye kollektion 'Havana Banana Bowl' med unikke farvekombinationer – netop i tide til sommerens mange højtider.

Havana Banana Bowl-kollektionen er en serie af mundblæste skåle, der alle er af høj kvalitet og udført i et karakteristisk udtryk. Hver skål er en harmonisk, men også munter tilføjelse til borddækningen.

Havana Banana Bowl er en utraditionel og original tilføjelse til Kodanskas fantasifulde og stilrige designunivers, og den er skabt i mundblæst glas.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere