22.12.2020  |  Business  |  Branchenyt

Ferm Living indgår nyt partnerskab

Den danske designvirksomhed, Ferm Living, har netop indgået et nyt partnerskab med Maj Invest Equity.

Fondsmæglerselskabet Maj Invest Equity er nu majoritetsejer af Ferm Living, der blev grundlagt af Trine Andersen. Hun er i dag firmaets kreative direktør og fortsatte medejer.

"Ferm Living er vokset sig til et stærkt og internationalt designbrand med et stort community af følgere. Vi er enormt glade og stolte over at kunne fortsætte med at udvikle den virksomhed, som vi sammen med vores fantastiske kollegaer har skabt. Partnerskabet med Maj Invest Equity vil hjælpe os med at fortsætte denne rejse, hvor vi gør det, som vi er bedst til; at inspirere vores kunder og skabe kollektioner af møbler, accessories og belysning til alle rum i hjemmet - på en større og mere international scene", siger Trine Andersen.

Ferm Living har udbygget et internationalt forhandlernetværk i mere end 60 lande samt styrket både organisationen og leverandørbasen, siden belgiske Vendis Capital kom med på rejsen i 2016.

Virksomheden har gennem de sidste år oplevet betydelig vækst på tværs af salgskanaler, geografiske markeder samt produktsortiment, hvilket både har afspejlet sig i virksomhedens omsætning og indtjening.

"Vi oplever stor global interesse for vores designs, og vores ambition er at forsætte denne positive vækst, som vi har skabt internationalt. Med Maj Invest Equitys erfaring og kompetencer ombord, får vi nu den helt rigtige partner til at hjælpe os videre med at udvikle Ferm Living. Vi ser frem imod et nyt partnerskab med et godt sammenfald af værdier i 2021", lyder det fra virksomhedens CEO, Peter M. Vedel.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere