24.02.2022  |  Dining  |  Table top

Farverige fristelser fra Lyngby Glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Smukke mønstre og flotte farver kombineres i serien Sorrento, der endnu engang markerer sig som en moderne klassiker. Det sker med de nye, farvestrålende asietter samt highball- og whiskyglas, der er som skabt til at sætte den helt rigtige stemning.

Lige syd for Napoli ligger den smukke by Sorrento. Oprindeligt var byen græsk, men i dag er den indbegrebet af Syditalien, og selv navnet bringer tankerne på sitrende sol, skønne sorbeter og sommerdrinks. Nu serveret på asietter og i glas af samme navn som byen selv.

Moderne elegance

Lidt lækre snacks, en stilfuld forret eller en læskende portion sorbet. De nye asietter fra Sorrento er ikke bare smukke på bordet, men har også en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Skabt med et karakteristisk mønster og af gennemfarvet glas forener Sorrento en skarp, moderne stil med klassisk elegance og skønhed. Asietterne klæder derfor både det feststemte frokostbord og den tilbagelænede eftermiddags- eller aftenhygge.

En sanselig skål

Uanset om du er til en whisky on the rocks, saft, vand eller en lækker longdrink, så løfter Sorrento-glassenes design sanseoplevelsen med sine flotte facetter, som reflekterer lyset.

Både asietterne, der har en diameter på 16 cm, og glas kommer i sæt med fire styk, fordelt på de dekorative farver amber, grøn, blå og pink. Whiskyglassene rummer 32 cl, mens highballglassene rummer 38 cl – og hele Sorrento-serien er som skabt til at kaste solskin over ethvert bord.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere