09.05.2018  |  Interior  |  Bad

Farver med et tvist

Indhold fra partner Hvad er dette?

Match fra Zone Denmark er kvalitetshåndklæder, der suger godt og forbliver bløde, selv uden tørretumbling.

Match er lækre kvalitetshåndklæder fra Zone Denmark, der er med til at give dagen en blød og blid start.

Nu får serien et tvist med farvekombinationen Maroon Red/Nude, som samtidig matcher Zone Denmarks nye badserie Ume Match håndklædeserien er vævet af to forskellige gennemfarvede garner, som giver en helt utrolig effekt og fascinerende dybde. Håndklæderne er specielt lækre til familier uden tørretumbler.

De suger effektivt efter første vask og forbliver skønne og bløde vask efter vask, selv uden tørretumbling. Ny farvekombination i denne sæson er Maroon Red/Nude, der matcher Zone Denmarks nye badserie Ume og bademåtterne og badeforhængene fra Flow-serien.

Fås også i farverne Antracite/ Black, Petrol Green/Dusty Green og Azure Blue/Dark Blue.

Match håndklædeserie og andre Zone Denmark produkter fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker.

Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.

Mere fra Zone Denmark

Zone Denmark

https://www.zonedenmark.dk/

Zone Denmark fortolker trenden i sit DNA i tæt dialog med innovative danske designere. Vi er på forkant med tendenser og omsætter dem til funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere