09.11.2021  |  Interior  |  Design

Få et effektivt våben mod virus – og beskyt dig selv i vintersæsonen.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med VBreathe Tasman, netop kåret som vinder af idenyt BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenser, som vil yde sit til, at du trygt kan rykke indenfor i varmen. Din transportable luftrenser vil beskytter dig og dine kære mod skadelige luftbårne vira.

Siden Coronavirus gjorde sit indtog, har vi været vant til at beskytte os selv mod smitte - ikke mindst er vi blevet gode til at spritte af, hvilket har vist sig at være særdeles effektivt ikke alene mod coronavirus, men mod virus generelt.

Heldigvis befinder vi os i den lykkelige situation, at vi atter kan rykke lidt tættere på hinanden og se flere mennesker i vores hverdag, men det betyder også, at risikoen for generel infektion stiger. Det giver således netop nu i en særlig grad mening at beskytte sig selv bedst muligt.

Derfor: Lad ikke vaccination og sprit stå alene! VBreathe Tasman er en stærk medspiller, når det gælder om at reducere forekomsten af uønskede, skadelige partikler i luften og på overflader. Luftrenseren indkapsler effektivt skadelige partikler i luften og forhindrer dem i at reproducere sig. Når sådanne indkapslede partikler lander på en overflade, kan de ikke længere forurene den.

Naturlige, VActive gel-dampe – fremstillet af australske æteriske olier – udsendes og svæver i indendørsluften som dampe og lægger sig på overflader, hvorved de reducerer mængden af patogener med stor virkning.

Summa summarum: VBreathe forbedrer dit indeklima betragteligt og dræber bakterier og svamp på boligens overflader, men ikke nok med det: Denne luftrenser kan også vise sig at være særdeles effektiv i kampen mod vira. Den dækker rum på helt op til 16 m2 og er transportabel, så du nemt kan tage den med dig fra stue til køkken – og fra hjem til job!

Gå en tryg vintertid i møde med VBreathe ved din side.  

Vejledende udsalgspris DKK: 4.499,-

Link til highres.billeder: https://we.tl/t-9bckm0WLd0

For yderligere informationer kontaktes:

Ture Vester

Product Manager

Tel: +45 21 31 55 51

Mail: tuv@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere