30.04.2020  |  Dining  |  Food

FÅ EN DELUXE GRILLOPLEVELSE MED ROTISSERIET TIL EVERDURE BY HESTON BLUMENTHAL GASGRILL

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rotisseriindsatsen med inspektionsvindue, lys og støjsvag motor gør det nemt at holde øje med kødet. De stærke Cliplock Forks™ kan holde alt fra en kylling til en lammekølle fast, mens rotisseriet drejer rundt og griller kødet til perfektion.

Everdure by Heston Blumenthal er nu på banen med en revolutionerede og solid rotisseriindsats til gasgrillene FORCE™ og FURNACE™. Denne praktiske indsats monteres direkte oven på den åbne grill. Låget på grillen lukkes til det hviler på rotisseriindsatsen.

Rotisseriet er udstyret med de kraftige og solide Everdure Cliplock Forks™ med praktisk trykknap-lås. Du kan trygt og nemt påsætte alle typer kød på rotisseriet, velvidende at de kraftige gafler holder et fast greb om kødet under hele grillprocessen. Det betyder, at selvom kødet under grillningen bliver utrolig mørt ikke falder af rotisseriet og ned i grillen. Derved garanteres du altid et optimalt grillresultat.

Lyset i rotisseriindsatsen består af 1x 25 W halogenspot placeret på indersiden, hvilket gør det nemt for dig via inspektionsvinduet at få det fulde overblik over tilberedningen. Herved elimineres behovet for at åbne låget under tilberedningen, hvorved varme slipper ud og tilberedningen forstyrres. Lyset betjenes nemt og praktisk med en tænd-/slukknap på siden af indsatsen.

Motoren på rotisseriet er utrolig støvsvag, hvilket sikrer dig fred og ro under tilberedningen. Du slipper derved for den til tider irriterende og skærende lyd, som nogle rotisserier afgiver, mens de drejer rundt.  Betjeningen af rotisseriet er praktisk placeret ved siden af tænd-/slukknappen til lyset – for den optimale brugeroplevelse.

Med Everdure rotisseri og Everdure by Heston Blumenthal gasgrill sikres du en deluxe grilloplevelse, hvor råstyrke, præcision, design og funktionalitet danner den perfekte ramme.

Vejl. udsalgspris: FORCE™ rotisseri (HBG2ROTISEU): DKK 1.299, -
Vejl udsalgspris FURNACE™ rotisseri (HBG3ROTISEU): DKK 1.499, -

Link til highres. billeder:  http://media.witt.dk:8080/_2OVMTJCT6fA7iR
For yderligere information om Everdure: https://www.everdurebyheston.dk/

For yderligere information kontaktes:

Flemming Nielsen
Sales & Category Manager B2B/Outdoor/E-commute
Tel: +45 40 12 43 03
Email: fni@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere