02.06.2020  |  Business  |  Outdoor

Få byens smukkeste have med LawnExpert

Indhold fra partner Hvad er dette?

LawnExpert er en helt ny kvalitetsspiller på markedet inden for robotplæneklippere. Denne prisrigtige robot klipper græsset til perfektion, mens du slapper af og nyder det smukke resultat.

Robotplæneklippere er blevet utrolig populære, men prisen på de effektive maskiner kan fungere som en stopklods. Med den helt nye LawnExpert robotplæneklipper kan du nu realisere dine drømme om din egen personlige havehjælp og være sikret en perfekt klippet græsplæne – til den helt rigtige pris.

Den kraftige maskine klarer skråninger på op til 26,6 grader, hvilket gør den helt unik for modeller i denne prisklasse. Herved muliggøres klipning af hele plænen – også selv det ”bakkede terræn”.

For at sikre, at LawnExpert klarer alle typer haver, og sikrer et jævnt og perfekt klipperesultat, er maskinen udstyret med hele tre startpunkter, som kan programmeres efter dit behov. Det betyder, at selv på vanskelige / svært tilgængelige områder på plænen klarer robotten opgaven.

LawnExpert er intelligent og kan app-styres for din komfort. Den er udstyret med regnsensor, automatisk opladning i medfølgende ladestation samt valgfrit klippemønster (zig-zag, spiral, kantklip eller tilfældigt mønster).

Den fås i to modeller med anbefalet plænestørrelse på op til 500 m2 – en model med Wi-Fi, og en uden. De to modeller kan ved tilkøb af et 5200mAh-batteri klare plæner på op til 1000 m2.

Lad LawnExpert klare det trivielle arbejde for dig, mens du får tid til andre og mere spændende gøremål.

Vejl. pris LawnExpert W1 500: DKK 4.499, -
Vejl. pris LawnExpert W1 500 Wi-Fi: DKK 5.499, -  

Link til highres. billeder: http://media.witt.dk:8080/_Yz9oqqCcTfi7HR
Se mere på: https://witt.zone/lawnexpert

For yderligere informationer kontaktes:

Ture Vester
Product Manager
Tel: +45 21 31 55 51
Mail: tuv@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere