22.04.2020  |  Business  |  Outdoor

Få adgang til smart-tracking og kontrolfunktioner overalt med RoboConnect

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi udviklet RoboConnect, som giver dig det fulde digitale udbytte – nu kan du nemlig kontrollere din maskine, uanset hvor du befinder dig, og lige præcis når du ønsker det.

Danmark, april 2020 – Robotplæneklippere er blevet utroligt populære og findes i rigtig mange haver. Men trods moderne teknologi virker fjernkontrol af robotterne stadig som en futuristisk funktion for mange brugere. Derfor har vi udviklet RoboConnect, som giver dig det fulde digitale udbytte – nu kan du nemlig kontrollere din maskine, uanset hvor du befinder dig, og lige præcis når du ønsker det.

Hvordan virker RoboConnect+?
De førende ingeniører hos Robomow har udviklet RoboConnect+-modulet for at give dig ekstra sporingsevne og flere kontrolmuligheder. Med RoboConnect+ får du både GPS-sporing og et SIM-kort-baseret mobilnetværk til din robotplæneklipper. Robomow robotplæneklipperne kan nu bruge GPS-sporing via mobilnetværket til at sende opdateringer på seneste placering flere gange om dagen.

Robomow robotplæneklippere med RoboConnect kan også svare på stemmekommandoer gennem Amazon Alexa-kompatible enheder. Forestil dig at sende din plæneklipper på arbejde via en simpel stemmekommando, mens du ligger på stranden og nyder livet. Det bliver ikke meget nemmere – dog skal du huske at overholde ALLE sikkerheds-instruktionerne! Børn, voksne og kæledyr må ikke være på græsplænen, mens Robomow klipper.

GeoFence-tyverisikring
En anden praktisk funktion giver dig mulighed for at opsætte GPS-GeoFence. Via GPS registreres og gemmes placeringen af din robotplæneklipper. Hvis robotplæne-klipperen forlader det foruddefinerede område, sendes en push-besked til din smartphone. Hvis din plæneklipper bliver stjålet, kan du spore dens seneste position ved hjælp af GPS-data og kortlægge dens placering inden for få meter. Et backupbatteri sikrer, at robotplæneklipperen forbliver sporbar og øger derfor chancen for at finde robotplæneklipperen igen i tilfælde af tyveri.

RoboConnect+ giver en større brugerkomfort
Med RoboConnect+ bliver betjeningen af din Robomow robotplæneklipper endnu lettere – uanset om du er hjemme eller ude. Derudover viser vi ved Robomow, at vi tager databeskyttelse og privatliv meget seriøst. Derfor krypterer det nye system alle data, inden de sendes, og der gemmes ingen informationer.

Flere innovative nyheder fra Robomow
Udviklingen af RoboConnect+-teknologien markerer endnu et skridt inden for fremtidens robotplæneklippere. I 2018 var Robomow den første på markedet med en robotplæneklipper, der kunne stemmestyres via Amazon Alexa, og i 2019 introducerede de RoboVision™, den første kamerabaserede løsning til robotplæneklippere, på det tyske marked. Formålet med Robomows innovationer er at give dig muligheden for at klippe græsset uden din hjælp ved hjælp af smart og moderne teknologi. Robomow er kontinuerlig på forkant med produktudvikling og anvender state-of-the-art hard- og softwareløsninger i alle robotplæne-klippere. Hermed sikres du en perfekt klippet plæne samt en yderst brugervenlig maskine, som du kan betjene, uanset hvor du er.

Tilgængelighed

Mange af Robomow-modellerne er allerede udstyrede med RoboConnet, som består af et GSM-modul.

RoboConnect+ skal tilkøbes som ekstra-tilbehør. RobotConnet+ består af et GSM- samt et GPS-modul.

Bemærk: Professionel installation kræves til både RoboConnect samt RoboConnect+.

Om Robomow
Robomow markedsfører og sælger robotplæneklippere over hele verden. Robomow blev grundlagt i 1995, og er førende producent inden for robotplæneklippere. Firmaet fusionerede senere med MTD Products. Robomows state-of-the-art, prisvindende robotplæneklippere er konstruerede med brugen af unikke og proprietære teknologier, der alle har været mere end to årtier under udvikling, og alle er inspirerede af ønsket om at gøre livet nemmere og mere behageligt. MTD Products står i dag for distributionen af WOLF-Garten, Cub Cadet og MTD-brands. MTD har hovedkontor i Cleveland, Ohio, og har over 10.000 ansatte over hele verden, fordelt i hele 183 lande. Firmaet familiedrives, og ledes i dag af tredje generation. MTD blev grundlagt i 1932 af tre tyske ingeniører.

For yderligere information om Robomow, besøg www.robomow.dk

Link til highres. billeder: http://media.witt.dk:8080/_faPRIwpdxfh7wR

Pressekontakt:

Flemming Nielsen
Sales & Category Manager B2B/Outdoor/E-commute
Witt A/S - Tlf: + 45 40 12 43 03
Mail: fni@witt.dk
Website: www.robomow.dk

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere