06.10.2022  |  Dining  |  Table top

Evig glæde fra Villa Collection Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Form og funktion går op i en højere enhed i Villa Collection Denmarks smukke krus Evig. Porcelænskrusene har enestående overflader og helt unikke farver, der gør hvert enkelt krus til et lille stykke kunsthåndværk – der giver ekstra god smag til kaffen.

Når efteråret rusker og vintermørket langsomt sniger sig nærmere, er det tid til at hygge sig og nyde hverdagens små oaser indendørs. Med de nye, superflotte porelænskrus fra Villa Collection Denmark er der lagt op til skønne og varme stunder med levende lys – og Evig glæde.

Rå og unik natur

Evig er smukke porcelænskrus med et flot og rustikt look, der flugter elegant med tidens trend og det skandinaviske efterårs natur. Evig er helt enkelt god og holdbar smag.

Det flotte udtryk skyldes, at porcelænet et glaseret med en reaktiv glasur, som giver det enkelte krus et særligt udseende alt efter dets placering i ovnen samt ovnens temperatur. For at understrege det karakterfulde udtryk er hvert enkelt krus desuden hånddekoreret.

Fire flotte farver

Evig-kruset rummer 0,35 liter, har en diameter på 8 cm og en højde på 10 cm. Det fås i en flot ensfarvet brun eller grøn version samt i farvekombinationerne blå/brun og grøn/hvid.

Evig passer perfekt med et andet af Villa Collection Denmarks pletskud, nemlig Fjord-serien. For både Fjords og Evig-krusenes charme er, at ikke to produkter er helt ens – men hvert enkelt produkt en unik oplevelse.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere