19.03.2020  |  Dining  |  Table top

Et moderne påskebord med rødder i middelalderen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det simple ’tumbler’-glas kan spores tilbage til det 17. århundrede, men har oprindeligt rødder i middelalderens festligheder, hvor glasset dengang havde en spids eller rund bund.

Hvis man satte det ned på bordet, ville det altså rulle – eller ’tumble’ – og dermed spilde hele drikken. Bottoms up! Modsat middelalderen har nutidens ’tumbler’-glas en flad, tung bund, men ellers er formen den samme; kort, bred og uden stilk.

Når foråret springer ud i vintergækker og påskeliljer, og invitationerne til påskefrokosterne ruller ind, fortolker Lyngby Glas ’tumbler’-glasset på ny og giver det et farverigt spin, perfekt til det moderne påskebord. Med et smukt sæt bestående af seks forskellige, gennemfarvede drikkeglas, alle med en lille, elegant fod, skaber det danske brand et unikt farvespil, der tillader dig at vælge lige netop det glas – og den farve, der passer din personlighed bedst.

Find sættet på www.lyngbyglas.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

’Tumbler’-glas 6 stk DKK 249,95

Tags: F&H A/S

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere