23.04.2021  |  Interior  |  Belysning

Et bæredygtigt lys i mørket

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye, håndvævede rattanlamper fra Villa Collection Denmark er skønne at skue – og gode for samvittigheden. Rattan bidrager nemlig til at bevare regnskoven og er desuden et af de hurtigst voksende materialer til møbelfremstilling.

De flotte rattanlamper, som fås i tre forskellige størrelser, giver et blødt og elegant lys. Lamperne fra Villa Collection Denmark er håndvævede af naturlig, indonesisk rattan, som er kendt for at være et holdbart, men let materiale. Let er også plejen af lamperne, der blot skal tørres over med en fugtig klud.

Bæredygtigt håndværk

Naturlig skønhed kombineret med håndværksmæssig finesse – det er indbegrebet af de nye rattanlamper fra Villa Collection Denmark. En flot og varmt lysende detalje, der vil klæde en hvilken som helst kølig, skandinavisk indretning.

Rattan er en græsart. Et bæredygtigt materiale, som vokser super hurtigt og regenereres i løbet af blot fem til syv år. Rattan bidrager desuden til at bevare regnskoven, da det fra skovbunden vokser som lianer op ad træerne.

Et naturligt look

De håndvævede rattanlamper har flotte runde former. Formerne understreger lampernes naturlige og smukke gyldne look samt det bløde lys, de giver – med en max 40 Watt-pære.

Lamperne fås i størrelserne D30 x H20 cm, D40,5 x H25 cm og D50 x H30 cm og fungerer perfekt som et behageligt blidt og bæredygtigt lys i mørket. I entreen, i soveværelset eller i stuens hyggekrog.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere