19.02.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Espresso i cafékvalitet … begynder med Sage

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sage har for længst markeret sig som en af de største spillere på markedet for kvalitetsespressomaskiner. For de går aldrig på kompromis med de vigtigste grundelementer for en perfekt espresso.

Heller ikke deres nyeste skud på stammen; Sage the Barista Pro.

Cappuccino, latte eller en mørk espresso. Hvis du er til kvalitetskaffe på baristaniveau, er det svært at komme uden om Sage. Det nyeste medlem af baristafamilien; Sage the Barista Pro er groft sagt en videreudvikling af deres populære model, Sage the Barista Express.

Bedre kontrol over brygningen

Bryggetemperaturen er helt essentiel for en god kop espresso. Barista Pro har PID-kontrol, som er en digital temperaturstyring, der sikrer, at vandtemperaturen holdes konstant hele tiden, uden udsving. Men næsten ligeså vigtigt, er det, at du nu ikke længere behøver være udstyret med en stor portion tålmodighed, når du venter på, at vandet varmes op. Sage’s patenterede, indbyggede thermo-jet-opvarmningssystem sørger for, at vandet lynhurtigt (3 sekunder!) opnår den præcise og konstante temperatur, så du kan få din friskbryggede espresso med det samme.

LCD-displayet tillader i det hele taget meget mere præcise valg og giver dig en bedre kontrol over brygningen.

Mælkeskummeren er i en liga for sig. Den kraftfulde 360 graders ’steamer’ sørger for ensartet, cremet og fantastisk delikat mikroskum til din kaffe og med det nye Thermojet system, kan du starte din mælkeskumning – uden ventetid.

Ligesom de andre modeller i baristafamilien, har Sage the Barista Pro, en indbygget, konisk, lufttæt og justerbar kværn, så du kan styre både kaffemængde og malingsgrad. Lavtryks-pre-infusion øger gradvist vandtrykket i starten af brygningen, så kaffebønnerne nænsomt vædes, før de tilføres det høje tryk. Derved udvindes alle kaffens aromastoffer for den optimale kaffeoplevelse.

Sage the Barista Pro er en kraftig model, der giver dig oplevelsen og følelsen af at være barista i eget hjem. Arbejdsstationen er udvidet med mere plads, og designet er som altid toplækkert. Eneste ulempe er, at du skal vente til april, før Sage the Barista Pro er i butikkerne. Vejledende pris: 6.999,- DKK.

Billeder: http://media.witt.dk:8080/_kEO3zfHzefw3WR

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere