13.01.2021  |  Bloom  |  Udstyr

Ergonomiske planteredskaber

Med afsæt i havefolkets behov og ønsker præsenterer Fiskars nu en planteserie bestående af seks nye, innovative planteredskaber, der er lette at bruge og ergonomisk udformede.

Xact Løglægger er både velegnet til plantning af løg og til at sætte planter takket være sit lange skaft og maksimale ydeevne. Den effektive og ergonomiske løglægger er skabt til at lette og forenkle plantningen. Det lange skaft gør det muligt at plante stående, hvilket mindsker belastningen på ryg og knæ. 

Ergo Plantebor har et robust skaft i slidstærkt stål, der giver brugeren både støtte og kontrol og mindsker belastningen. At planteboret samtidig er udstyret med spidse tænder, letter plantearbejdet yderligere og ved hjælp af cirkulære bevægelser skærer løgskæreren gennem jorden.

Solid Løglægger er udstyret med et enkelt håndtag, der løsner og løfter jorden – og efterlader et perfekt plantehul. Langs siden af løglæggeren er der markeret en dybdeskala i centimeter og tommer, der gør det nemmere at sætte løget korrekt og i rette dybde.

Fiskars Solid håndspreder er et alsidigt redskab, der kan anvendes året rundt. Om sommeren benyttes den til at sprede frø og gødning, mens den om vinteren bruges til salt og vand. Håndsprederen er nem at påfylde og mængden kan justeres efter behov. Beholderen er halvtransparent, hvilket gør det muligt at se mængden i beholderen. På siden angiver en volumenskala i liter. Håndsprederen har desuden en låsefunktion i låget.

En anden nyhed i Sold serien er Solid Plantepinden, der er skabt til at lette og forsimple plantearbejdet for planteentusiasten. Solid plantepinden er udført i FiberComp, et let og holdbart materiale, som er nemt at rengøre. Pinden er udstyret med måleskala for at sikre plantedybden. Desuden har Solid plantepinden hul i skaftet til ophæng, som gør den nem at opbevare.

Til præcis plantning af mindre frø lanceres Fiskars Solid Planteske, der hjælper brugeren med at sprede frø med præcis afstand og mængde takket være en måleangivelse, der strækker sig over hele spaden. Udover at planteskeen måler frøbredden, medfølger der også en indbygget orange frøpind, som i den ene spids sørger for præcis frøspredning – og i den anden ende er flad, så den hjælper til at løsne jorden og dække frøet ved såning.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere