11.11.2021  |  Interior  |  Accessories

Endnu et stjerneskud fra Medusa-Copenhagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vinteren sænker sig med mørke aftener, og hos Medusa-Copenhagen elsker vi at putte os indenfor med snuden mod ruden og blikket rettet mod en smuk stjernehimmel.

Er vi heldige, oplever vi måske endda et stjerneskud oplyse vinternatten – hvis ikke, så tænder vi vores egne stjerneskud.    

Det er ingen hemmelighed, at vi altid glæder os til julen hos Medusa-Copenhagen. Eller at vi ganske enkelt ikke kan få for meget af glimmer, glitter og godt humør. Derfor tæller vi ned til julen 2021 med en ganske særlig serie af lysestager, der hedder Stjerneskud, og som er skabt til stjernestunder med venner og familie.

Når du ser et stjerneskud

… lad dit ønske flyve ud, synger Jesper Fårekylling. Om ønskerne bliver forvandlet til flotte pakker under juletræet, det ved vi endnu ikke. Men vi tæller ned til juleaften og gaverne med både kalenderlys og adventshygge.

For julen er som bekendt hjerternes og lysenes fest, og derfor fås serien Stjerneskud naturligvis til såvel små kertelys og almindelige kronelys som til kalenderlys – og andre af julens smukke bloklys.

Stjernestunder

Vi gør os altid umage hos Medusa-Copenhagen og har formet de nye Stjerneskud med hjertet – og rigeligt glimmer. Naturligvis. Stagerne fås i pink eller i hvid, og de kommer i tre forskellige størrelser, som måler henholdsvis DIA 6 / H 3,5 cm, DIA 9,5 / H 6 cm og DIA 17,5 / H 9cm.

Med respekt for det gode håndværk er figurerne naturligvis håndstøbt og håndmalet med masser af både fantasi og glæde. Det gælder også stagerne i den nye serie, som alle er lavet i polyresin – og som lysende glade stjerneskud i vintermørket.

Tags: F&H A/S, Jul

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere