30.09.2022  |  Interior  |  Bad

En vaskeægte skønhed ser dagens lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Organisk i udtryk og praktisk i brug. Zone Denmarks nye vasketøjskurv i UME-serien er æstetik og hverdagspraktik i skøn forening. Vasketøjskurven er klar til at indtage hjem og hjerter dette efterår og fås i syv farver.

Nu bliver det nemt at holde styr på vasketøjet. UME vasketøjskurven er udført i det slidstærke PP-materiale, der tåler fugt og let kan tørres af. Kurven har tynde lodrette luftkanaler hele vejen rundt, der sikrer konstant ventilation. De giver kurven en legende lethed i udtrykket, der ydermere understreges af de to cirkelformede huller, der fungerer som håndtag, når du skal flytte den. 

Point for praktikken

En vasketøjskurv er et af de elementer i indretningen, du er i kontakt med hver dag. Det er altafgørende, at den er nem at komme til. Derfor er et smart, at låget let kan løftes af, men endnu bedre at det ikke altid er nødvendigt. Strømper, undertøj, t-shirts og andre småtekstiler kan nemlig smides igennem hullet i midten. 

UME vasketøjskurven er kendetegnet ved et imødekommende og organisk udtryk, der passer ind i de fleste hjem. Den er 54 cm høj og vejer ikke alverden. Trods det står den stabilt på gulvet. De runde former er rare at røre ved, og kurven er i det hele taget nem at håndtere.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere