14.06.2022  |  Dining  |  Table top

En stærk Norm fra Gense

Indhold fra partner Hvad er dette?

En norm er et udtryk for en social rettesnor – for værdier, der skal sikre, at vores måde at leve og udtrykke os på holder en vis standard. Med bestikserien Norm sætter Gense en tårnhøj standard for både funktionalitet, materialekvalitet og design.

Norm er et enkelt og smagfuldt udspil fra Gense by Jacob Jensen Design. Med sine rene og bløde linjer gør Norm sig godt på alt fra sommerens frokostborde i det fri til det elegante middagsbord, hvor klassiske designdyder kommer til udtryk i et moderne look med spændende vinkler.

Nordisk tidløshed

Gense har i mere end 100 år produceret bestik af høj kvalitet og er i dag en af Skandinaviens største leverandører af veldesignet og funktionelt bestik.

Med Jacob Jensen Design fik Gense en samarbejdspartner, som har skabt en lang række ikoniske produkter, der alle har det tidløse, nordiske design tilfælles. Det gælder også bestikserien Norm, der med sine rene, bløde geometrier føles som en naturlig forlængelse af hånden.

Formsikker kvalitet

Ergonomi og æstetik balanceres fornemt i Norm, hvor de kompromisløse, nærmest arkitektoniske, linjer giver en oplevelse, som sætter en nystandard ved bordet. Knive, gafler, skeer, teskeer og steakknive er alle produceret i rustfrit stål – med et elegant satin finish.

Norm demonstrerer – endnu engang – Genses sikre sans for at kombinere et formsikkert design med både høj materialekvalitet og stor funktionalitet. En stilsikkerhed, der har gjort Gense til Kongelig Hofleverandør i Sverige.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere