26.08.2020  |  Dining  |  Table top

En rejse gennem tiden

I kollektionen Heritage har den italienske designer Gianni Cinti fortolket Rosenthals 140 år lange historie og tradition, og oversat det til et moderne formsprog og sammenhæng.

Med tre unikke mønstre præsenterer Cinti i Heritage-kollektionen et eklektisk samspil mellem form, farve og mønster fra forskellige tidsepoker, kulturer og personlige minder.

Heritage består af tre forskellige mønstre: Turandot, Dynasty og Midas. De tre mønstre på servicen adskiller sig markant fra hinanden ved første øjekast, men har alligevel fælles detaljer som guldtoner.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere