09.01.2023  |  Kitchen  |  Food

En ny, revolutionerende måde at spise is på

Indhold fra partner Hvad er dette?

Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis.

Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums!

Du kender det sikkert. Du køber en liter is til desserten lørdag aften, og resten ryger i fryseren. Der ligger det så og fylder i den halvtomme emballage. I evigheder. Du er ikke alene. Tværtimod. Derfor giver det så utrolig god mening, at du nu kan tilberede frisklavet is derhjemme. Portionsvis, på blot 3 minutter - og endda ægte italiensk gelato af allerhøjeste kvalitet.

Vi elsker italiensk is

De nordiske lande ligger i top over de mest is-elskende nationer i verden - og den italienske variant har altid været vores favorit. TooAs revolutionerende koncept giver dig nu mulighed for at spise frisklavet is med lige præcis den smag du ønsker, når du vil. Der er 11 smagsvarianter at vælge imellem, og de består alle af 100% rene råvarer af højeste kvalitet, uden kunstige tilsætningsstoffer, emulgatorer eller stabilisatorer.

Velkommen til en verden af ægte italiensk is, uden at din fryser er fyldt op. App’en genkender og tilbereder hver enkelt smagsbrik.

 1. Scan QR-koden på brikken
 2. Hæld indholdet i TooA-maskinen
 3. Tryk på Start

Frisklavet gelato på 3 minutter!

TooA – meget mere end en is:

 • Madspild: Du laver altid kun den mængde is, der spises. 
 • Friskhed: Isen er altid frisklavet.
 • Miljøvenlighed og bæredygtighed: Systemet kræver ingen kølekæde, og emballagen er naturligvis plasticfri – og genbruges.
 • Tilgængelighed: Frisklavet is på få minutter.
 • Brugervenlighed: Nemt og hurtigt. Via appen scanner du QR-koden på isbrikken, så resultatet får den helt rigtige konsistens.

Klar til en ny, revolutionerende måde at spise is på? TooA er tilgængelig fra ultimo januar 2023 hos udvalgte forhandlere. Vejledende priser fra 2999,- DKK.

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-uC9c81Vu4i

Vidste du at:

 • Gelato indeholder kun 2-9% fedt, mens den klassiske is indeholder 18-30% fedt.
 • Gelato indeholder kun halvdelen af det antal kalorier almindelig klassisk flødeis indeholder.
 • Der er ingen kunstige farvestoffer eller ingredienser i den gelato, TooA laver.
 • Gelato har et højt indhold af både proteiner, vitamin B, calcium og fosfor, som er vigtigt for et sundt helbred.

TooA:

Det italienske navn, TooA, er inspireret af det italienske ord ”tua” der betyder ”dine”. Det store T står for Technology (en revolutionerende maskine) og A’et for Artisanship (håndværk), dvs. autenciteten og kærligheden til de ægte og velsmagende opskrifter. TooA ønsker at give alle mulighed for at nyde ægte italiensk is - nemt og praktisk - derhjemme.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere