05.10.2017  |  Interior  |  Brugskunst

En Lys idé

En klassiker fornyes for at tilfredsstille et nyt behov. De fleste af os har det bedst med at have vores mobiltelefon eller tablet tæt på. 

Derfor lanceres Benny Frandsens klassiske BALL-lampe fra 1968 nu med en lille hylde med praktisk, indbygget USB gemt på ryggen. Så kan mobilen både være tæt på og samtidig lade op. 

”Selv om BALL er snart 50 år gammel og stadig en bestseller, betyder det ikke, at vi holder op med at udvikle på den. Vi imødekommer forbrugernes behov derhjemme, og her er det oplagt at tænke mobile devices ind i designet,” siger Benny Frandsen, CEO hos Frandsen Retail og designeren bag BALL. 

www.frandsenlighting.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere