13.11.2019  |  Dining  |  Table top

En juvel i din glassamling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vinho de Porto, bedre kendt som portvin, er høstet på druer fra den frodige, glansbilledlignende Douro-dal i det nordlige Portugal, der ikke bare ses som hele verdens portvinsperle – men også er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste.

Opkaldt efter nabobyen Porto vinder den søde drik mere og mere popularitet herhjemme. Servér den alene eller som dessertvin i det nye, enkle ’Juvel’-portvinsglas fra Lyngby Glas. Det stilfulde design vidner om brandets elegante univers og er så minimalistisk og tidsløst, at det vil kunne passe en hvilken som helst borddækning.

Som resten af sortimentet er ’Juvel’ produceret i Europa i en CO2-neutral, blyfri proces med grøn energi. Seriens glas er lavet af de allerbedste råmaterialer, og der er virkelig kælet for det raffinerede formsprog for at skabe et uhøjtideligt men luksuriøst look.

Portvinsglasset gør sig lige så godt til italiensk grappa, rom og whisky og forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere