16.04.2019  |  Interior  |  Tekstiler

En japansk designfilosofi

Japan er en stor inspirationskilde til boligindretningen herhjemme, og netop den japanske simplicitet passer godt sammen med vores danske minimalisme.

StrikAholics produkter er skabt ud fra en vision om at forene smukt design med håndværk af høj kvalitet. Helt i tråd med den japanske designtradition er StrikAholic karakteriseret ved et langtidsholdbart design, et enkelt, grafisk udtryk og ikke mindst en respekt for de naturlige materialer.

Puden Wire Cushion er strikket i en blød uldkvalitet og produceret i EU. Det bløde strik modsvares af det geometriske mønster og giver en elegant pude.

www.strikaholic.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere