05.03.2021  |  Kitchen  |  Food

En helt ny form for Mepal-hit

Indhold fra partner Hvad er dette?

Eller måske rettere et sikkert Mepal-hit i en ny form? Mange kender nemlig uden tvivl allerede Mepal Cirqula, den runde og handy allround-skål, som kan bruges til alle slags fødevarer – både i køleskabet og i fryseren.

Nu kommer Cirqula i en ny, rektangulær facon. Som et supplement til originalen, der gør det nemmere at pakke enhver form for madvarer.

Sikkerheden i både design og funktionalitet er den samme som i originalen. Og som sin runde kollega er den nye Mepal Cirqula Rektangulær desuden fri for indhold af BPA. Naturligvis.

Med Mepal Cirqula kan forbrugeren trygt gemme alt fra sin yndlingspasta til resterne af den lækre tærte, som familien fik til aftensmad.

Hele vejen rundt – også som firkant

Gennem årtier har Mepal, med sine mange smarte og veldesignede løsninger til blandt andet opbevaring, gjort det nemmere og mere bæredygtigt at leve. Mepal Cirqula Rektangulær er ingen undtagelse.

Selvom det nye medlem af Cirqula-familien er firkantet, kommer det nemlig hele vejen rundt. Mepal Cirqula Rektangulær er således velegnet til såvel køleskab som fryser og tåler samtidig at komme i både mikroovn og opvaskemaskine. Skålene har et smart låg med gennemsigtigt vindue, og da de er lugt- og lufttætte, holder de maden frisk længe.

Et smukt nordisk skær

Skålen findes i seks størrelse, fra 500 ml over 750 ml, 1000 ml, 1500 ml og 2000 ml til den store skål på 3000 ml. De mange størrelser og den firkantede form gør Mepal Cirqula Rektangulær nem at stable i køkkenskabet – og let at stable inden i hinanden.

Den nye, innovative Mepal Cirqula-skål fås i en række smukke nuancer som nordic blue, nordic white, nordic black, nordic green, nordic blush, nordic berry, nordic denim og nordic pine. Farven uanset er Mepal Cirqula Rektangulær indbegrebet af en intelligent løsning til opbevaring. Smart at se på og smart at bruge.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere