23.09.2021  |  Dining  |  Table top

En ekstra oplevelsesdimension

Holmegaards vinklassiker Cabernet er opkaldt efter en af verdens bedst kendte druesorter og navnefællesskabet er ikke bare charmerende. Siden 2004 har Peter Svarrers design udviklet sig til en af brandets mest kendte serier, men selv ikoniske druer kan få smag for nye glas. 

Derfor udvides universet dette efterår med Cabernet Lines En videreudvikling af den kendte klassiker, der revitaliserer den gamle teknik at gravere glas og giver serien en moderne, dekorativ feature.

Peter Svarrers organiske design er inspireret af naturens former og idéen til dekorationen på efterårets nye Cabernet kollektion stammer også fra vinens egen verden og æstetik. 

Netop den dynamiske hvirvelvind af vin imiteres i Cabernets Lines, hvor graverede linjer følger formsproget og bevæger sig opad og rundt om glasset i et elegant og subtilt mønster, som giver en ekstra dimension til vinoplevelsen. Ikke mindst når der er hvidvin, rosé eller champagne i glasset, så glasset stadigvæk er gennemsigtigt og lader den optiske effekt udfolde sig optimalt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere