05.11.2021  |  Dining  |  Table top

Elegant damask fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Södahl har allerede lanceret en lang række spændende nyheder i serien Tiles, hvor alle produkter har det klassiske sildebensmønster som inspirationskilde. Nu følger så en elegant dug og mundservietter – begge dele i lækker damaskkvalitet.

Med den delikate damaskdug og de tilsvarende mundservietter demonstrerer Södahl endnu engang sin enestående evne til at kombinere ubestridelig kvalitet med et på samme tid trendy og tidløst look. Som de øvrige Tiles-produkter har dug og servietter et enkelt og elegant design, der klæder de fleste moderne hjem.

Hverdag og fest

Den nye damaskdug fra Södahl er som skabt til at danne en flot og samtidig raffineret afdæmpet bund, når der skal dækkes op til gæster – hvad enten man foretrækker det store skrud med sølvtøj og kandelabere eller er til en mere stram, nordisk stil. 

Samtidig er Tiles-dugen så tilpas diskret, at den også fungerer perfekt som en lækker luksus i hverdagen, når familie og venner mødes til hygge om spisebordet.

Naturens farver

Den flotte damaskdug fås i standardmål 140 x 220 cm, mens mundservietterne måler 45 x 45 cm. Begge dele fås i Forest green og i den gråbrune Taupe samt i Optical White, i den grå Ash og den blå Atlantic. 

Dugen fås desuden i størrelserne 140 x 270, 140 x 320 og 140 x 370 samt i en rund udgave med en diameter på 160 cm.

De smukke farver matcher både naturens egne efterårsnuancer og sæsonens generelle boligtrends perfekt – og Södahl matcher med de nye Tiles-produkter som altid en super høj kvalitet i både design og materialer.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere