11.08.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Eksperter i en god nats søvn…

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi bliver ofte spurgt til råds, når det drejer sig om dyner og puder - hvilket vi er utroligt stolte af! Det er såmænd både slutbrugere, forhandlere og pressen, der henvender sig for at få gode råde til at vælge de rigtige produkter til soveværelset.

Ja, det lyder måske flot - men vores vision om at skabe bedre søvn for alle, giver altid anledning til at svare: ”Jeg skaber bedre søvn”, når nogen spørger os om hvad vi laver her hos NorviGroup. Det gælder i øvrigt uanset om man arbejder i produktionen, på lageret eller i en de administrative funktioner i virksomheden - omdrejningspunktet er altid ”en god nats søvn”…

Vi bliver ofte spurgt til råds, når det drejer sig om dyner og puder - hvilket vi er utroligt stolte af! Det er såmænd både slutbrugere, forhandlere og pressen, der henvender sig for at få gode råde til at vælge de rigtige produkter til soveværelset.

Passionen blandt vores medarbejdere ligger åbenlyst i at være med til at skabe de allerbedste produkter, og der er en sand entusiasme omkring det vi leverer ud til vores kunder og slutbrugere. Derfor giver det ofte en sund nysgerrighed i forhold til nye materialer og fremstillingsprocesser.

Det har bl.a. givet anledning til at etablere KENNETHs LAB på vores webside, hvor en af vores eksperter; Kenneth Trilander - på mere eller mindre videnskabelig vis - undersøger de materialer som vi anvender til vores produkter. Han har i første omgang kastet sig over Lyocell, som vi bl.a. anvender i Temprakon® produkterne, samt i den nye TUNØ dyne fra Quilts of Denmark®. Han vil løbende publicere resultater fra forsøgene i ”laboratoriet”.

Du kan følge med på https://norvigroup.dk/kenneths-lab/

Det er dog stadig med en vis ydmyghed at vi takker ja, til at blive tituleret som dyneeksperter - som f.eks. Samvirke har gjort for nyligt i artiklen: ”5 ting, du skal vide, før du køber dyne” https://samvirke.dk/artikler/5-ting-du-skal-vide-foer-du-koeber-dyne - selvom vi uden tvivl har både en stor viden og erfaring med at vælge den helt rigtige dyne og pude.

Vi håber at vi fortsat vil blive spurgt til råds, når det drejer sig om en god nats søvn. På Formland messen i næste uge, står vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

Vel mødt!

Mere fra NorviGroup Denmark A/S

NorviGroup Denmark A/S

https://norvigroup.dk

Hos NorviGroup Denmark A/S designer, udvikler og producerer vi dyner og puder på fabrikken i Vamdrup - det har vi gjort i mere end 20 år. Vi er nok mest kendt som Quilts of Denmark®, der i dag er vores største brand med det absolut største sortiment indenfor dunprodukter. Vi var de første til at udvikle en aktiv temperatur regulerende dyne ved at udnytte NASA…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere