08.11.2021  |  Dining  |  Table top

Eksklusive designdetaljer fra Gense

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gense er kendt for at kombinere stærk kvalitet med høj funktionalitet. Det sikre øje for lækkert, skandinavisk design kommer naturligvis også til udtryk i brandets eksklusive udvalg af flotte kagegafler og bestiksæt.

Der er noget for enhver smag, når der skal kage på Gense-gaflen. Som fx den klassiske Nobel-kagegaffel, der blev skabt til 90-årsdagen for Nobelprisen og er inspireret af Karl XIV Johans sølvbestik – eller den super moderne Twist med den dekorative vridning, som gør gaflen til noget helt specielt. Fælles for begge er de træfsikre designdetaljer og den høje finish.

Et sikkert samleobjekt

Det karakteristiske øje for enden af skaftet sikrer, at bestiksættet Pantry kan ophænges, og denne smarte detalje betød samtidig, at Pantry blev kendt som ’sømandsbestikket’. I dag er bestikket allerede blevet en moderne klassiker og et sikkert samleobjekt. 

Pantry er designet af Henning Seidelin, som er en af Danmarks bedste billedhuggere. Han står også bag bestiksættet og kagegaflen Steel Line, der med sin elegante formgivning og behagelige linjer passer perfekt ind i de fleste hjem og til de fleste opdækninger. 

Ren og recirkulerbar luksus 

Fuga er ren luksus fra Gense. Det er nemlig navnet på et lækkert bestiksæt samt en kagegaffel, der kendes på sit raffinerede mix af et blankt hoved med et mat skaft, begge dele i rustfrit stål.

De imponerende håndværksmæssige traditioner går igen i kagegaflen Oxford, der betager med sit flotte design og dybe mønster. På hver deres unikke måde er Oxford og de øvrige bestik-serier og kagegafler udtryk for Genses klare, præcise og subtile design – og så kan de alle recirkuleres.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere