DybergLarsen

dyberglarsen.dk

Branche/Sektor:

Belysning, Interiør, Udeliv

Om

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand, grundlagt i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen. Vi designer og fremstiller et bredt udvalg af belysning til indendørs og udendørs brug. Vi har konstant fokus på tidens tendenser og udvikler lamper til både den klassiske, nordiske indretning og til rum, der vil lidt mere. Sortimentet er sammensat så det passer til danske og int…

Læs mere  

Om

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand, grundlagt i 2016 af Thomas Dyberg-Larsen. Vi designer og fremstiller et bredt udvalg af belysning til indendørs og udendørs brug. Vi har konstant fokus på tidens tendenser og udvikler lamper til både den klassiske, nordiske indretning og til rum, der vil lidt mere. Sortimentet er sammensat så det passer til danske og internationale hjem, og vores produkter sælges til overkommelige priser - uden at vi går på kompromis med kvaliteten. 

Dyberg Larsen har omtanke og respekt for miljøet og for produktets mest ansvarlige vej fra producent og helt hjem til forbrugeren. Vores emballage optimeres og tilpasses løbende med øje for at skåne miljøet mest muligt.

Dyberg Larsen forhandles over hele Danmark, i førende onlineshops, landsdækkende kæder samt i byggemarkeder. I resten af Europa forhandles Dyberg Larsen hos førende onlineshops. Desuden fås sortimentet på Dyberg Larsens webshop.

Se mere på www.dyberglarsen.dk

Kontaktpersoner

Annemarie Jensen

Marketing Manager

Thomas Dyberg-Larsen

CEO

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere