05.03.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Drømmer du også om din egen personlige kok?

Indhold fra partner Hvad er dette?

De Dietrich har designet en ovnkollektion med et fuldautomatisk tilberedningsprogram. Fortæl ovnen, hvad du ønsker at lave. Ud fra kødets struktur, finder ovnen selv den rette temperatur, funktion og tilberedningstid.

Rasmus Palsgård, Journalist, Mad-, Vin- og Livsstilsskribent har med stor succes testet De Dietrich-ovnen. Resultatet blev den perfekte røde culottesteg, lækre tørrede æggeblommer, mør og saftig langtidstilberedt kylling og svineskank samt svampet mazarinkage. Rasmus Palsgårds var ovenud tilfreds, og udtalte: ”Denne ovn er indiskutabelt en ovn i topklasse”. Læs hele artiklen her.

De Dietrich-ovnene giver dig lysten til at lave mad. Kvaliteten er i top, designet er lækkert og med funktionen Chef Mode kan du tilberede alt med minimal personlig indblanding. ”Din egen personlige kok” sørger nemlig for det perfekte resultat HVER gang. Du fx kan angive, om du om kødet skal være rødt, medium eller gennemstegt. Ovnen tilbereder retten, og vælger selv temperatur og tilberedningsfunktion. Det bliver ikke meget nemmere, og du skal aldrig mere bekymre dig om besværet med stegetermometret og ujævn tilberedning.

De elegante ovne fås i tre pris- og udstyrsklasser og både sort, stål, hvid og grå. Herved passer de perfekt ind i det moderne køkkenmiljø. Der er kræset om detaljerne, og uanset hvilken model du vælger, er du altid sikret den perfekte varmefordeling, pyrolyse og det ekstra gode resultat.

Vidste du, at De Dietrich opfandt pyrolyse, og var først på markedet med induktionskogepladen?

DOP 7350, Vejl. udsalgspris: DKK 10.999, -

DOP 7574, Vejl. udsalgspris: DKK 12.999, -

DOP 7785, Vejl. udsalgspris: DKK 15.999, -

Link til highres. billeder: http://media.witt.dk:8080/_TsYu5K6U_fj6qR
For mere information om De Dietrich: http://www.de-dietrich.dk/

For yderligere information kontaktes:

Emil Vesterskov Bertelsen
Sales & Product Coordinator MDA
Mail: evb@witt.dk
Tel.: +45 29 84 18 32

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere