03.08.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Det regner med isterninger…

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sommeren er over os – det betyder sol, hygge og iskaffe. Men hvad er iskaffe uden is? Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isterninger på kort tid – til den opfriskende iskaffe, den læskende limonade eller til den kølige drink.

Med isterningmaskinen fra Witt løber du aldrig tør for isterninger. På blot én time kan du lave op til 98 små / 72 store isterninger. Du behøver blot fylde vand i beholderen, og maskinen klarer resten.

Med dens kompakte størrelse på 330 x 227 x 282 mm optager den hverken meget plads på bordet eller i skabet, hvilket er en fordel i ethvert køkken, hvor køkkenapparaterne ofte har det med at ”slås om pladsen”.

Unikt for Witt isterningmaskinen er, at den er udstyret med et innovativt rengøringsprogram, som sikrer nem vedligeholdelse. Grundet bundproppen, der giver let tømning samt maskinens automatiske rengøring, er du altid sikret friske velsmagende isterninger.

Designet er tidløst elegant i rustfrit stål. Med Witt Classic Ice Cube Maker har du isterninger til enhver anledning.

--

Vejl. udsalgspris: DKK 1.499,-

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-gy97MXlPKi

Besøg: www.witt.dk for flere oplysninger.

--

For yderligere information kontaktes:

Christina Vang Hansen
Product Manager Witt SDA
Mail: cvh@witt.dk  

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere