30.11.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Det helt rigtige snit fra Rosti

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hakke, skære, snitte. Stærk funktionalitet er et af de vigtigste kendetegn ved Rostis produkter.

Med det nye Choptima-skærebræt er også hygiejnen, materialekvaliteten og æstetikken i top, uanset om der skal hakkes krydderurter, skæres brød eller snittes grøntsager.

Det tidløse Choptima-design flugter flot med Rostis øvrige produkter. Samtidig er det udført i et solidt og stabilt materiale, som både er genanvendeligt og modstandsdygtigt over for fugt, og så er den nye serie, der kommer i tre forskellige størrelser, skånsom mod køkkenets knive.

Funktionel og hygiejnisk holder

Det er designerduoen Halskov & Dalsgaard, der står bag Choptima. Serien har i al sin enkelhed et elegant udtryk, og skærebrættet kan ikke bare bruges på begge sider, men er med sit stilsikre design også meget anvendeligt til servering.

Choptima inkluderer en praktisk holder. Den er garant for god ventilation, da designet sikrer en god luftcirkulation mellem og under de enkelte skærebrætter – og dermed en høj hygiejne. Selv hvis brættet endnu er fugtigt efter vask, kan det stå og tørre i holderen.

Smukke farver

Både formen og farverne er smukke på Choptima, som fås i Nordic green, Humus og Curry. De tre størrelser har samme solide tykkelse, og favner tilsammen alt det, man har brug for af et skærebræt. Et godt valg til både de store og små opgaver i køkkenet. 

Choptima fås i sæt med tre. Det er valgfrit, om man vil have et ensfarvet sæt eller kombinere farverne. Skærebrætterne er lette at rengøre og velegnet til opvaskemaskine – og kommer naturligvis med fem års garanti.

Fås i størrelserne 26,5 x 16 cm, 30,5 x 20,5 cm og 35,5 x 26,5 cm. Skærebrætterne har en tykkelse på 1 cm.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere