13.07.2018  |  Business  |  Ledelse & drift

Det går godt for Frandsen, Benny og Verpan

Flot regnskab fra Frandsen Group er endnu en fjer i hatten i forbindelse med, at Frandsen Group og Benny Frandsen kan fejre 50 års jubilæum.

For syvende år i træk kan Frandsen Lighting således præsentere et rekordresultat. Resultatet for 2017 er et overskud på knap 16,5 millioner kroner før skat - en million mere end i 2016. 

Successen stopper dog ikke her. Også datterselskabet Verpan, der er baseret på Verner Pantons møbel- og belysningsdesigns, har med fokus på få store, potentielle markeder opnået en markant fremgang i 2017.

Med en vækst i resultat før skat på 183 procent ender selskabet således på et overskud på 4,3 millioner kroner - det bedste resultat i virksomhedens historie. Et resultat, der betegnes som "meget tilfredsstillende".

Jubilæum

Men ikke nok med at Frandsen Group kan fejre flotte regnskaber, kan grundlægger Benny Frandsen og virksomheden fejre50 års jubilæum.

Det hele startede i 1968, hvor Benny Frandsen begyndte at designe lamper i sin nystartede kældervirksomhed. Samme år designede han Ball lampen, der i dag produceres som en af virksomhedens bedst sælgende serier.

Benny Frandsen har gennem årene vundet adskillige designpriser. Han har vundet priser ved det engelske Light Show Exhibition i 1987 og 1988 for serierne 3-line og Black & White.

I 2000 blev Benny Frandsen tildelt Formlands designpris for det intelligente ophæng til glaspendlen KOBE og året efter for halogenserien FLYER.

Og i dag producerer Benny Frandsen stadig lamper. Han er grundlægger af Frandsen Group A/S, som består af:

  • Frandsen Retail A/S, som designer, producerer og sælger lamper til danske og internationale detailbutikker og –kæder,
  • Frandsen Project, som producerer og udvikler specialdesignede belysningsløsninger til bl.a. hoteller og restauranter samt
  • Verpan, som har produktions- og salgsrettighederne på en lang række af Verner Pantons ikoniske møbel- og lampedesigns.

Tillykke med de 50 år til både Benny, Frandsen Group og Ball serien.

www.frandsengroup.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere