16.08.2022  |  Kitchen  |  Food

Det er bare toast…

Indhold fra partner Hvad er dette?

Witt A/S står klar med en helt ny Sandwich Maker, som laver lækre toasts uden medfølgende svineri i form af udsivende smeltet ost og saft.

Witt Premium Sandwich Maker er udstyret med slip-let-plader med ekstra dybde for at udgå udsivende smeltet ost og saft. Oversiden er isoleret og derfor sikker ved berøring.

De dybe slip-let-plader gør det ikke blot nemt og hurtigt at tage de lækre lune toasts ud af maskinen og op på tallerken, de sikrer også en yderst let rengøring.

Grundet dens smarte design, kan Witt Premium Sandwich Maker stå oprejst i et skab eller en skuffe, hvilket betyder, at den er let håndterbar og ikke optager meget plads.

Så er det blot at lade fantasien løbe, kreere de lækreste toast og lade Witt Premium Sandwich Maker klare resten.

--

Vejl. udsalgspris WPSM900B: DKK 499,-

--

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-71LmHFuMl0

Besøg: www.witt.dk for flere oplysninger.

--

For yderligere information kontaktes:

Christina Vang Hansen
Product Manager Witt SDA
Mail: cvh@witt.dk  

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere