07.04.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Designet til et bæredygtigt liv

Fiskars trækker på 370 års historie om finsk brugsdesign – men som moderne heritagebrand sætter den aktuelle bæredygtighedsagenda også sit præg på Fiskars’ produktudvikling.

Hard Face-serien er f.eks. produceret i 70 procent genanvendt metal og rummer et stort udvalg af gryder samt pander med Energy Base-teknologi, der betyder, at de opvarmes 50 procent hurtigere og reducerer energiforbruget med 30 procent sammenlignet med en almindelig stegepande. 

Tre pander i serien har også teknologien Optiheat, der forhindrer panden i at blive overophedet på induktionskogepladen, hvilket forlænger levetiden yderligere. Hard Face seriens kogegrej har desuden Fiskars’ mest hårdføre nonstick-belægning, der er fuldkommen fri for skadelige PFOA/PFOS-stoffer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere