04.08.2017  |  Business  |  Branchenyt

Designduo skaber kreative trendmiljøer på Formland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den visionære designduo FlyHelsted står bag de to nye trendområder Gallery Component og Zusammen, som besøgende kan opleve på Formland 17.-20. august.

Der bliver rig mulighed for at hente ny viden og inspiration om de kommende trends og tendenser, når designmessen Formland Autumn slår dørene op den 17.-20. august 2017 i MCH Messecenter Herning. Foruden de mange innovative udstillere byder Formland på trendzonen Galerie Éclectique - en udstilling, hvor design og kunst smelter sammen, samt de to kreative trend- og bespisningsområder Gallery Component og Zusammen.

Street food i kunstneriske rammer

FlyHelsted, som består af indretningsarkitekt Mille Fly og fotograf Sofie Helsted, er det kreative makkerpar, der står bag trendcaféen Gallery Component. Designduoen, som lever af at skabe visuelle udtryk, vil med Gallery Component i Hal K skabe en café fyldt med galleristemning, hvor små udstillinger – helt i tidens ånd – sætter forskellige stilarter sammen i nye helheder.

- Gallery Component er en installationsudstilling, hvor vi med forskellige kombinationer af produkter, farver og former forsøger at skabe en synergi, der skal være med til at inspirere de besøgende til at turde gøre noget andet og sammensætte produkter, som de måske ikke lige havde tænkt over. Vi vil gerne provokere lidt, så vi kan få folk til at tænke ud af boksen og se udstillernes produkter i nye sammenhænge, fortæller Mille Fly.

De mange kunstneriske indtryk kan absorberes i den tilhørende café, hvor de trendy street food-kokke fra NORD Urban Gourmet Food serverer økologisk, nordisk tapas.

Fællesspisning og fællesskab

Nager sulten, er der også mulighed for at besøge Formlands Outdoor Area Zusammen, som FlyHelsted ligeledes er de kreative stylister bag. Her indbyder Yutaka Sushi og Hansens Flødeis til fællesspisning og fællesskab ved rustikke langborde, hvor det handler om at mødes om det gode måltid og samtidig skabe spændende dialoger og nye relationer.

Foruden trendzonerne kan besøgende på Formland Autumn 2017 se frem til at opleve 33 foredrag, shows og workshops samt et væld af trends og produktnyheder fra de flere end 470 udstillere.

Fakta: 

Formland Autumn 2017 finder sted i MCH Messecenter Herning den 17.-20. august.
Formland er en fagmesse, der gennem 33 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås, og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  

Læs mere på www.formland.dk.

Yderligere information: Projektleder Mai-Britt Risvig Flyvholm, MCH, mbf@mch.dk, tlf. 9926 9944

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere