29.02.2016  |  Business  |  Branchenyt

Designbaseprisen 2016: Nu skal Danmarks mest innovative designforretning findes

Hvordan ser Danmarks mest innovative og nyskabende designforretning ud i 2016? Og er det lige præcis din butik, der er innovativ og nyskabende, og som dermed skal vinde Designbaseprisen 2016? Det skal vi i løbet af den kommende tid finde frem til.

Designbaseprisen er en pris, som uddeles til den mest innovative og nytænkende butik inden for design, interiør, livsstil og brugskunst i Danmark lige nu. Vinderen af Designbaseprisen 2016 får, ud over æren, en smuk skulptur, der overrækkes på Formland i august, samt en nominering til en GIA Award - Global Innovators Award. GIA-priserne uddeles af verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter til seks af verdens mest innovative livsstils- og interiørforretninger i forbindelse med International Home + Housewares Show i Chicago i marts 2017.

Tidligere vindere af Designbaseprisen

2015: Illums Bolighus i København 
2014: MUNK på Christianshavn i København 
2013: Lerche design i Odense
2012: Bahne på Fisketorvet i København
2011: Normann Copenhagen på Østerbro i København

Ved International Home + Housewares Show i Chicago kåres således de forretninger, som har gjort noget ekstraordinært i forhold til deres butik. Designbase arbejder desuden tæt sammen med International Home & Houseware Association for at fremme innovationen i de danske design- og interiørforretninger.

For at vinde såvel Designbaseprisen som GIA Award i Chicago skal man arbejde målrettet med sine forretningsmål. En god forretning er sammenhængende fra mission til indretningsplan, og hvad er det lige præcis, der gør din forretning speciel og innovativ?

Har I for eksempel:

  • Et nyt, spændende og anderledes koncept?
  • Indrettet butikken på en helt ny måde (layout og præsentation af produktkategorier)?
  • Udstillet jeres varer anderledes end sædvanligt i butikken og i vinduerne?
  • Udviklet en ny måde at inddrage kunder på i købsprocessen?
  • Markedsført jer på nye platforme eller andre parametre? Og hvad gør I i forhold til markedsføringsmaterialer, annoncer, sociale medier og kundeservice?
  • Udarbejdet mission og vision? Hvad er disse?
  • Medarbejdertræning, uddannelse og kundeservice?
  • En online shop, mobil app, en web app m.m.?

I øvrigt kan du hen over sommeren læse mere om de spændende forretninger, der vandt i år.

Deadline for indstilling af forretning: tirsdag den 17. maj 2016.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere