03.05.2022  |  Business  |  Branchenyt

Design Letters åbner første butik i Tyskland

Det danske brand har netop åbnet en flagship-store i en smuk, gammel bygning i det centrale Düsseldorf.

Düsseldorf er en særdeles international by og Design Letters har siden 2015 haft sit tyske hovedkontor og showroom i byen. 

De to ting tilsammen vejede tungt, da brandet sidste år valgte Düsseldorf som lokation for sin første tyske butiksåbning. 

“Design Letters har fra sine to butikker i Københavns Lufthavn samt strøgbutik i Københavns centrum rigtige gode erfaringer med det internationale publikum. Derudover var der ud fra et BTB-synspunkt god synergi i at åbne egen retail i det tyske hovedkontors hjemby”, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nye butiks indretning og sortiment skal derudover afspejle præcis det livstilsbrand, som Design Letters repræsenterer. 

I butikken vil man kunne finde et kurateret udvalg af design- og livsstilsprodukter samt en separat smykkeafdeling. Alt sammen udviklet og tegnet af Design Letters’ design team i København.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere