22.11.2018  |  Business  |  Branchenyt

Der lever mere end en halv million robotter iblandt os…

Witt har rundet en halv mio. solgte iRobot Roomba robotstøvsugere på det nordiske marked.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse udsendt i dag.

Med mere end 25 års erfaring inden for robotteknologi samt kontinuerlig innovation, tilbyder iRobot i dag et stort sortiment af robotstøvsugere og gulvvaskere i forskellige prisklasser. Og nu er der på det nordiske marked solgt 500.000 styk – og det endda før Black Friday og julegaveræset.

”Kort før Black Friday har vi rundet 500.000 solgte iRobot Roomba robotstøvsugere på det nordiske marked. Det er en milepæl, som vi hos Witt er stolte over”, siger Ida Birgitte Holm, Product Manager hos Witt A/S og fortsætter:

”Vi går en stor højtid i møde, og med Black Friday lige rundt om hjørnet har vi sørget for at, robotterne ligger klar på hylderne hos forhandlerne, og vi har store forventninger til dette års Black Friday. Vi forventer, at iRobot igen i år bliver en sand bestseller”.

Flere robotter på vej

Hos Witt spås robotter i fremtidens hjem en lys fremtid og 2019 byder på spændende nyheder:

”Vi har siden robotternes indtog på markedet set en positiv udvikling. De gør virkelig en forskel i hverdagen, og hos iRobot fortsætter produktudviklingen. Det nye år bliver ekstra spændende, idet vi løfter sløret for en helt ny robot, som vil gøre dit Smart Home endnu smartere”, afslutter Ida Birgitte Holm.

www.irobot.com

www.witt.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere